Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1988 από τον Καραπαναγιώτη Ιωάννη με έδρα στην Συντριάδα Πύργου Ηλείας και δραστηριοποιείται στο εμπόριο εμφιαλωμένου υγραερίου, συσκευών καθώς και service αυτών έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ ευρύ πελατολόγιο σε Ηλεία ,Μεσσηνία και Αχαΐα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το 2017 η επιχείρηση εξελίσσεται με την παρουσία του Καραπαναγιώτη Κωνσταντίνου με την απόκτηση του διπλώματος του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας παρέχοντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις στην μελέτη και εγκατάσταση δικτύων υγραερίου τόσο σε βιομηχανικό όσο και σε οικιακό επίπεδο αναλαμβάνοντας την θέρμανση του χώρου σας με επιδαπέδιους και επιτοίχιους λέβητες υγραερίου συμπύκνωσης τελευταίας τεχνολογίας.

Το 2018 ιδρύουμε Τεχνικό Γραφείο - Εκθεσιακό Χώρο - Υποκατάστημα στο κέντρο του Πύργου επί της οδού Πατρών 76 όπου παρέχονται μελέτες και επίβλεψη Η/Μ εγκαταστάσεων, χορήγηση παντός τύπου αδειοδοτήσεων, πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης και μελετών πυρασφάλειας καθώς και υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας. Ακόμα, εκδίδονται πιστοποιητικά ΔΕΗ - Ηλεκτρολογικά σχέδια, βεβαιώσεις νομιμότητας, αποτύπωση κατόψεων.

Γνώμονας της επιχείρησης είναι η άψογη εξυπηρέτηση, η άμεση υποστήριξη και η συνεχή επαφή με τους πελάτες. 

Pyrgos Energy Center | Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2018
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε