Φιάλη Υγραερίου GoGas 5kg της Coral Gas

Φιάλη Υγραερίου GoGas CORAL GAS 5kg

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas περιέχει 5kg υγραέριο και ζυγίζει 50% λιγότερο από την κλασική μεταλλική φιάλη. Το μικρό βάρος της σε συνδυασμό με τις μεγάλες χειρολαβές και τον εργονομικό σχεδιασμό της την κάνουν εύκολη στη μεταφορά και ιδανική τόσο για το σπίτι όσο και για τις εξορμήσεις σας στην εξοχή.

Τεράστια ευκολία

Για να τη χρησιμοποιήσετε, ένα κλικ αρκεί! Γιατί η φιάλη υγραερίου GoGas διαθέτει ειδική βαλβίδα που κάνει τη σύνδεση παιχνιδάκι. Δεν χρειάζεστε πια ούτε μυϊκή δύναμη, ούτε εργαλεία και φλάντζες. Απλά πιέστε ελαφρά το εξάρτημα σύνδεσης στο πάνω μέρος της φιάλης μέχρι να ακούσετε το χαρακτηριστικό κλικ.

Η σύνδεση έγινε!

Πρακτική

Η νέα φιάλη GoGas διαθέτει τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές εστίασης, θέρμανσης και φωτισμού. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και ο σχεδιασμός τους έχει κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Ασφαλής

Και όλα τα παραπάνω, προσφέρονται με τριπλή ασφάλεια χάρη στο μοναδικό σύστημα τριπλής προστασίας, με την ασφαλιστική βαλβίδα ροής FLV, την ασφαλιστική βαλβίδα πίεσης PRV και το δοχείο υψηλής αντοχής GFRM.

50,00 €
Pyrgos Energy Center | Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2018
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!